Ben je hier geweest?

Laat dan weten wat je er van vond op facebook of in de reacties

Of volg ons op facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe gebieden om te gaan wandelen!

Reacties (8)

Flip Nota

Wij komen hier met onze honden al sinds 2000 toen we in Apeldoorn woonden en vinden het hier nog steeds geweldig! Ook als we met vakantie zijn (we wonen inmiddels ergens anders) zoeken we een plekje uit dicht bij Het Leesten.

Gies Debets

Filmpje: http://www.youtube.com/watch?v=kcMMlzPskQ4

Saskia

We zijn vorige week 2 keer met onze honden naar Het Leesten geweest. Onze jachthonden (Basset Fauves de Bretagne) volgen ieder spoor en kunnen daarom in de vrije natuur niet los lopen, want dan is het risico te groot dat ze er van tussen gaan!
Maar hier in Het Leesten is het super voor dergelijke honden. Ze kunnen niet ontsnappen en wel vrij rondlopen! Geweldig initiatief van Staatsbosbeheer! Ik pleit voor meer 'Hondenbossen' !!

G. Kruijning

Kan iemand mij vertellen waar de naam Het Leesten voor staat? s het een oude naam voor een oud gebied?

Henri&Irma

Wat een leuk gebied. Echt een aanrader. Onze hond Joep (beagle) vond het geweldig. Hier gaan we vaker naar toe. Leuk ook dat kiosk er een kiosk bij is voor een hapje of drankje.

Justin

Ik ben al tijden opzoek naar een dergelijk gebied in de omgeving, en ga zeker hier een bezoek brengen!!

Lis

Hallo allen,

Woon in Twello waar je in de buurt alleen vanaf 1 oktober in een fijn natuurgebied met je hond los kunt lopen. Kan iemand m vertellen of er ook water is waar de honden kunnen zwemmen in het Leesten?

Peter, Elles en Saar

We hebben sinds lage tijd weer gewandeld met Saar in het hondenlosloopbos Het Leesten. Het is aangepast en is nu een mooi wandel gebied geworden en zekers een aanrader. we komen zeker weer vaker terug. Ook de parkeerplaats is aangepakt en deze is nu ook perfect.

Nieuwe reactie plaatsen