Ben je hier geweest?

Laat dan weten wat je er van vond op facebook of in de reacties

Of volg ons op facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe gebieden om te gaan wandelen!

Reacties (3)

astrid

prima gebied voor de honden vanaf 16/9 hele gebied rond de plas en wandelroutes vrij voor de honden aanlijnen is niet verplicht. op 150 strekkende meter zandstrand langs de oostkant van de plas kunnen de honden ravotten en makkelijk de plas in en uit. baasje houdt prima overzicht en kan hond overal in het oog houden. let wel op: er liggen in sept./okt veel uitwerpselen van aalscholvers en eenden aan de waterkant. honden die keutelliefhebber zijn dus even in de gaten houden. aansluitend aan strand zijn diverse open groenvoorzieningen waar je spelletjes met de honden kunt doen of (na toestemming van de gebiedsbeheerder) iets kan organiseren met de honden. Daarvoor moet je soms wel een kleine huur betalen. wandelroutes zijn gemarkeerd.

Joyce

Wanneer je de Pastoorsdijk verder afrijdt, kun je bij de jachthaven gratis parkeren (alleen personenauto's). In het hoogseizoen is loslopen geen optie, overal zitten mensen te genieten. Helaas ligt hier en daar ook hondenpoep.

Erwin

De informatie die hier vermeld word klopt niet. Volgens de beheerder (Leisurelands) is het stuk gebied bij de botenhelling idd "hondenzone" maar mogen honden absoluut niet op het strand en/of in het water. Graag uw informatie aanpassen want strandliefhebbers en boteneigenaren hebben enorm veel overlast van de loslopende honden op deze plek. Elk jaar raken mensen slaags door meningsverschillen hierover en omdat honden en eigenaren zich niet gedragen. Alvast bedankt voor het aanpassen.

Nieuwe reactie plaatsen