Ben je hier geweest?

Laat dan weten wat je er van vond op facebook of in de reacties

Of volg ons op facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe gebieden om te gaan wandelen!

Reacties (10)

Deb

Heerlijk gebied om te wandelen met de hond. Vooral in het weekend vaak wel druk. Maar zoveel ruimte, dat daar nauwelijks iets van merkbaar is. Behalve op het parkeerterrein en bij de kiosk. Bij kiosk moeten honden aangelijnd.

Trudy Pel

Zijn jullie op de hoogte van de bosnota van de gemeente Soest. Daarin staat dat alleen het stuifzand losloppgebied wordt en in de bossen eromheen geldt aanlijngebod. de nota is afgelopen donderdag voor de raad gweest en op het allerlaatste moment hebben toch 50 hondenbezitters protest aangetekend. Voorlopig wordt deze passage in de nota geschrapt maar we zijn gewaarschuwd.

agaat

Het is heerlijk wandelen in de duinen. Mijn hond is dan helemaal uitgelaten en blij. Jammer dat we bij de Brasserie niet met hond binnen mogen, anders was dit een vaste plek voor een kopje koffie (of meer).

Diederik

Het loslopen krijgt wilde proporties. Sinds januari 2014 signaleer ik tijdens het hardlopen een wolfachtige hond die daar leeft in het wild. Sporenvergelijk wees me erop: een wolf! Gebied: Noord ZiJn er meer mensen die dit gezien hebben?

Ingrid

Geen wolf gezien maar wel veel ransuilen in een naaldboom! zeker 10 uilen om 1 uur smiddags. Het zonnetje scheen volop. Wat een mooi gebied om te wandelen! Inderdaad jammer dat je hond niet mee naar binnen mag bij de Brasserie. Je kon wel op het terras iets nuttigen.

Sjarrel

Het is inmiddels wel noodzaak om je poep op te ruimen, door de vele oproepen dat je er met je hond kunt loslopen ligt er inmiddels heel veel meer stront dan de natuur kan afbreken. Dus neem schep of zakje mee en houd in elk geval de paden schoon.

Gerald

Vandaag heerlijk met mijn huiswolf daar gelopen.

D. Vader/Gemeente Soest

In ons natuurgebied Lange Duinen dienen honden aangelijnd te zijn. Uitsluitend in het open gebied van de zandverstuiving mogen honden loslopen.
Dit wordt ook zo aangegeven op de borden bij alle parkeerplaatsen rond het gebied. In de loop van 2017 zal streng gehandhaafd gaan worden.
Gaarne uw correctie.

Peter Lupke

D. Vader schrijft dat honden aangelijnd moeten zijn. Gisteren dikke ruzie met twee mensen van een hondenuitlaatservice die met minstens zeven loslopende honden in het bosgebied rond de Lange Duinen liepen. We werden tijdens de lunch op een bankje aan alle kanten besnuffeld en belikt. Van handhavers de hele dag geen spoor gezien.

Henk

@Peter Lupke: zit niet zo te janken balzak
@Diederik: Heb je je inmiddels al bij Jellinek aangemeld?

Nieuwe reactie plaatsen